Jim Orie
Nederlands English Deutsch

Afspraak maken? Dat gaat zo!

Elke vrijdag van de week kun je een afspraak inplannen: loop tussen 12.00 uur en 20.00 uur gewoon binnen in onze shop aan de Hoogstraat 73A of bel op vrijdag met telefoonnummer +31 (0)40 24 68 090. Het is prettig als je bij binnenkomst een voorbeeld of duidelijke omschrijving (bijvoorbeeld Polynesisch of Keltisch) van je tatoeage bij hebt. Je kunt ook een e-mail met daarin een omschrijving en/of afbeelding naar jim@jimorie.com sturen.

Jim maakt unieke tatoeages die bovendien altijd met de hand getekend zijn. Het zetten van je nieuwe tatoeage zal waarschijnlijk een uur of een aantal uren duren. Het zetten van grotere tatoeages duurt doorgaans wat langer: het kan dan voorkomen dat je twee of drie afspraken nodig hebt. Dit krijg je altijd van te voren te horen. Het plannen van de afspraak kan alleen op vrijdag maar de daadwerkelijke afspraak kan op elke dag van de week worden ingepland.

Heb je interesse en laat je een afspraak inplannen? Dan vragen we altijd een aanbetaling. Deze betaal je in de shop of via PayPal bij telefonisch contact. Aangezien je nieuwe tatoeage zeer persoonlijk is, willen we ook graag persoonlijk contact. We communiceren dan ook geen prijzen op onze website of via e-mail. Dit om misverstanden te voorkomen.

We zien je graag bij Lighttown Tattoo!

Shop:

Hoogstraat 73A
Eindhoven
The Netherlands

+31 (0)40 24 68 090
e-mail: jim@jimorie.com

Open:

Vrijdag:
12.00 - 20.00

Op afspraak:
e-mail: jim@jimorie.com

Connect:

facebook
instagram